Strajiubokado

Majaheicha-strajiubokado-wit

Waar staat deze naam voor?

Het is gevormd uit lettergrepen van vechtsporten die de basis vormen voor deze zelfverdedigingssport. Straat-vechten, jiu-jitsu, judo, boksen, karate, aikido. In het Japans betekent DO de weg.

Strajiubukado is een zelfverdedigingssysteem ontwikkeld door team Majaheicha, specifiek voor de verdediging tegen (levens)bedreigende situatie’s. Er wordt dan ook geleerd men te verdedigen tegen gewapende aanvallers alsmede ongewapende.

Omdat de basis van het systeem makkelijk en intuïtief werkt, is het toegankelijk voor iedereen. Alle leeftijden en alle ervaringsniveau’s, echt iedereen kan zich leren verdedigen middels dit unieke zelfverdediging systeem. Dit is mogelijk omdat de ervaren trainers het systeem passend maken op de persoon en men leert te vertrouwen op het eigen kunnen.

Bij Majaheicha is het mogelijk een aantal keer per week Strajiubokado les te volgen (Lestijden staan in het fotoboek). Met Strajiubokado word je fit en voel je je veilig en leer je vertrouwen op je eigen kunnen in geval van nood.

 

Wij hanteren zeer schappelijke prijzen voor onze leden. Alle vechters die Strajiubokado volgen, mogen ook gratis deelnemen aan de kickboks- en judo lessen.

 

-Jeugdleden tot 16 jaar 35,- euro  per kwartaal!

-Leden vanaf 16 jaar 44,- euro per kwartaal!

 

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een proefles contact op met ons team via het contactformulier.