We mogen weer!

Beste leden,

 

Zoals velen van jullie gisteren tijdens de persconferentie hebben kunnen horen, hebben we weer groen licht gekregen om onze lessen te hervatten. We mogen er weer tegenaan! Vanaf vandaag (15 januari) zullen alle lessen dus weer conform het vaste lesrooster plaatsvinden. De lestijden zijn uiteraard te vinden onder het kopje “Lestijden” bovenaan deze website.

We zijn natuurlijk ontzettend blij dat we weer de mat op mogen, maar dienen hierbij nog steeds rekening te houden met ieders veiligheid en gezondheid. OM die reden zijn er nog steeds een aantal aanvullende regels van kracht:

– leden van 18 jaar en ouder dienen bij het betreden van de Amerhal hun QR-code te laten scannen bij de beheerders. Zonder QR-code krijg je helaas geen toegang.

– Bij binnenkomst verplicht je handen ontsmetten

– Er zijn geen toeschouwers toegestaan in de zaal

– De douches zijn helaas niet beschikbaar

– Volg de aangegeven route door de Amerhal

– Vermijd drukte in de kleedkamers door jezelf zoveel als mogelijk vooraf al om te kleden

– Heb je symptomen zoals verkoudheid, koorts of ben je met iemand in aanraking geweest die besmet is met het corona-virus dan blijft je thuis!

 

Als we ons allemaal aan deze regels houden kunnen we op een verantwoorde manier weer lekker sporten. Wij hebben er weer zin in, jullie hopelijk ook.

 

Tot op de mat! Osu!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur